AUDIO NALATENSCHAP

Wat de notaris niet kan en ook niet doet dat kunt u, samen met ons, wel zelf regelen, de audio-nalatenschap.
Het is na een overlijden voor uw kinderen en kleinkinderen, maar mogelijk ook voor andere naaste familie een kans om op momenten dat daar behoefte aan is, uw stem weer even te horen en zo in gedachten weer momenten van vroeger te beleven, aan u te denken en u te kunnen herdenken.
Al of niet in combinatie met een foto zijn dat onbetaalbare momenten waarvoor alleen nu gezorgd kan worden.

Ook met tweeën mogelijk

Een gesprek kan ook op hetzelfde moment worden opgenomen met een echtpaar of met vrienden dus samen met de voice-over nog met 2 personen.
Daarmee ontstaat een nog betere familieband en het kost niets meer, om de beurt kan één van de twee een antwoord op een vraag geven of samen het verhaal oppakken.

Het is bij een opname met meerdere personen wel noodzakelijk dat iedere deelnemer over een eigen, aparte telefoon beschikt. Wij bellen vanuit de studio de nummers en zorgen voor de technische verbinding.

Privacy

Wij beschermen uw privacy optimaal.
Nadat het audiobestand met de opname op de USB stick, in een verzegelde verpakking , aangetekend aan u is verzonden, controleren wij nauwlettend de track & trace van de verzending.

Zodra we de bevestiging zien dat de zending bij u is afgeleverd wordt de opname definitief uit ons bestand gewist zodat er nooit iemand ongevraagd toegang tot de opname heeft, het is immers uw stem en het is uw verhaal dat is opgenomen.
Daarbij kan ook altijd gevoelige en privé informatie zijn opgenomen.
Wij garanderen door deze werkwijze dat er nooit derden toegang tot uw audio programma krijgt, alleen u kunt daarover beslissen.

Het nadeel is dat wij nooit meer een reserve bestand kunnen leveren, vernietigd is definitief.
U en/of uw naasten zijn natuurlijk altijd vrij om zelf het bestand onbeperkt te kopiëren.