SAMEN LUISTERDOCUMENT MAKEN

U en onze ervaren voice-over maken samen de opname / het de audio nalatenschap, het wordt dus een exclusieve uitzending voor u en over u.

De inhoud wordt goed met u besproken, u mag bepalen wat we wel of juist niet gaan vragen en wat u wilt zeggen of vertellen.
Het kan een boodschap zijn, een verhaal van vroeger, een bekentenis over een voorval, een betekenisvolle verklaring van liefde, een onbeschreven of onbesproken verlangen of een wens die u heeft, u bepaalt de boodschap en de inhoud, onze voice-over stuurt dat aan.

UITZONDERING: Er kunnen momenten in ons leven komen waardoor we somber denken, verdrietig zijn of het zelfs allemaal niet meer zien zitten.
Ben je in een dergelijke en zorgelijke stemming, dan zijn er gelukkig heel goede hulpverleners die u kunnen en graag willen helpen, uit overtuiging, met veel mensenliefde, begrip en vooral een goed luisterend oor!
Wij van de StemStudio zijn geen hulpverleners maar gewoon gezellige programmamakers waardoor wij u in geval van een hierboven geschetst probleem zullen doorverwijzen en beslist geen opname of programma zullen verzorgen.